Ons assortiment

4Family 690 DeLuxe

4Family 690 DeLuxe

Nieuw
€34.780,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

4Family 690 DeLuxe, nieuwste model in het assortiment, biedt een betaalbare en ruime ervaring op het water voor de hele familie. Met een lengte van 6.76 meter en een breedte van 2.65 meter is deze boot geschikt voor vaarbewijsvrij varen met een 30 PK motor, uit te breiden tot maximaal 115 PK. De buitenboordmotor is handig geplaatst in de bun achterin, waardoor storend motorgeluid wordt geminimaliseerd. De ruime kuip met brede zittingen en hoge rugleuningen, samen met het luxe zonnedek, biedt comfort voor de bemanning. Ideaal voor ontspannen momenten op het water en verfrissende duiken dankzij het grote zwemplateau en optionele zwemtrap. Een veelzijdige boot voor onvergetelijke familie-avonturen.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Geen
€ 44.750,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 715 Tender biedt een ideale mix van degelijkheid in een sportief en klassiek jasje en je hebt de mogelijkheid om de boot naar wens aan te passen door diverse optionele RVS-pakketten, een scala aan kleur combinaties en allerlei accessoires. Alle primeurs, dus ook de 715 Tender ook staat garant voor een stabiele ligging en comfortabele koersvaste vaarervaring, bijna vanzelfsprekend wordt manoeuvreren in combinatie met de optionele boegschroef kinderspel. Met een 30 pk, kan je volop en vaarbewijsvrij van deze boot genieten, maar de Primeur 715 Tender kan de kracht van een 100 pk motor moeiteloos aan.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 710 Tender

Primeur 710 Tender

Geen
€ 33.999,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 710 Tender, met een lengte van 7.10 meter, kenmerkt zich door zijn sportieve uitstraling dankzij de gestroomlijnde romp zonder kabelaring. RVS-details zoals een stootlijst en boegstrip versterken het ontwerp. De ruime kuip biedt veel ruimte voor opvarenden. De motor in de bun combineert de voordelen van een buitenboordmotor met geluidsreductie. Geschikt voor 30 pk tot krachtige 100 pk motoren met snelheden tot 60 km/u. Met plek voor 8 opvarenden, is de boot ideaal voor dagtochten. Afmetingen: 7.10 m lengte, 2.5 m breedte, 1200 kg. Geen vaarbewijs nodig tot 30 pk. Samen onvergetelijke momenten maken!

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Geen
€ 46.765,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman, Luxe kussenpakket en zonnedek.

De Primeur 700 Sloep is één van de drie modellen in de Primeur 700 serie. De sloep is klassiek, Tender sportief en de lounge is uniek. De primeur 700 sloep heeft een wat klassiekere uitstraling met een ruime indeling dankzij de rechte spiegel. Alle modellen bieden stabiele en koersvaste vaareigenschappen, dankzij het speciale onderwaterschip voor snel varen. Standaard aangedreven door een 27PK Craftsman motor, kan deze worden opgewaardeerd tot 65 PK voor snelheden tot 40 km/u. Een optioneel zonnedek transformeert de zitplaatsen in een comfortabele lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Lounge

Primeur 700 Lounge

Geen
€ 47.795,-
Prijsvoorbeeld Vaarklaar met 27PK Craftsman.

De Primeur 700 Lounge is een unieke samensmelting van disign en comfort. Met behoud van vertrouwde uitstraling en vaar- eigenschappen van de Tender en Sloep, onderscheidt deze sloep zich met een uitklapbaar zonnedek aan de achterzijde van het schip. Ervaar stabiliteit en comfortabele koersvaste besturing. Geniet van mooie momenten. Met snelheden tot 50 km/u dankzij een krachtige 110 pk motor. (Standaard 27 pk inboard motor.) Ondanks dat ze iets korter is, biedt de Lounge veel ruimte. Heerlijk loungen op het achterdek en varen met een prachtig uniek design: De Primeur 700 Lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Tender

Primeur 700 Tender

Geen
€ 41.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman.

De Primeur 700 Tender is het sportieve model binnen de Primeur 700 serie, gekenmerkt door zijn eigentijdse design. Met een lengte van 6,95 meter en een breedte van 2,55 meter biedt deze boot ruimte en comfort. De stabiliteit op het water en koersvastheid zijn te danken aan het speciale onderwaterschip. Standaard uitgerust met een 27PK Craftsman motor, optioneel met een 65 PK voor snelheden tot ongeveer 30 km/u. Onder de zitplaatsen bevinden zich bakskisten, en een optioneel zonnedek verandert het zitgedeelte in een ontspannende lounge. Met deze specificaties is geen vaarbewijs nodig om de Primeur 700 Tender te besturen.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 620 Tender

Primeur 620 Tender

Geen
€ 38.900,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 620 Tender combineert klassieke schoonheid en stoere uitstraling. Het interieur biedt comfort en nodigt uit tot onvergetelijke momenten op het water met familie of vrienden. Het optionele zonnedek en overnachtingsmogelijkheid voegen avontuur toe. Met een 30 pk buitenboordmotor kun je rustig genieten, terwijl een krachtigere 60 pk motor snelheden tot 45 km/u mogelijk maakt. De boot biedt ruimte voor 7 personen. Waterdichte opbergvakken zorgen voor veilige bewaring van spullen. De Primeur 620 Tender nodigt uit tot ontspanning, avontuur en kostbare momenten op de Nederlandse waterwegen, geschikt voor rustige cruises of opwindende snelheden.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Op Vooraad
€ 38.990,-
Prijs voorbeeld, vaarklaar met 30 PK

De Primeur 615 Tender, ligt net als alle Primeur sloepen rustig en stabiel op het water en is daarbij comfortabel koersvast. In prestaties, comfort en uitstraling kennen de 620, 615 en de 610 grote gelijkenissen. De 615 onderscheidt zich door een naadloze kuipvloer en unieke opstaptreden bij het zwemplateau. De heerlijk hoge rugleuning biedt extra zitcomfort en de mogelijkheid om uit de wind een boek te lezen, een spel te spelen of genieten van de warme zonnestralen. Deze sloep is ideaal voor gezellige gezinsuitjes of romantische momenten met je partner, waar samenzijn centraal staan. Met een lengte van 6,15 meter, 2,40 meter breed en 750 kilo is de boot tot 30 PK vaarbewijsvrij.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 610 Tender

Primeur 610 Tender

Geen
€ 34.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De populaire Primeur 610 tender. Een boot met karakter dat comfort, ruimte en onvergetelijke momenten biedt. Geschikt voor gezinsuitjes, tochtjes met vrienden en romantische momenten met je partner. Met 6.10m lengte en max. 45 km/u bij 60pk is hij wendbaar en snel, maar zelfs met 20pk is het volop genieten van de Nederlandse binnenwateren. De geïsoleerde bun herbergt de buitenboordmotor, terwijl ruime opbergruimte en opties als een koelkast nog meer comfort bieden. De Primeur 610 staat voor plezier en comfort en mooie momenten op het water.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 570 Bun

Primeur 570 Bun

Op Vooraad
€ 27.690,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 10PK.

De primeur 570 Bun biedt een ideale setting om met dierbaren te genieten van het water, de natuur en elkaars gezelschap. Of je nu met familie, vrienden of je geliefde onderweg bent, deze boot is perfect om te schitteren terwijl je koers zet naar een van de vele sfeervolle restaurantjes of beachclubs langs het water. Hier kun je samen genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Waar wacht je nog op? Bezoek ons en ontdek zelf of deze boot jouw ideale metgezel op het water is. Dit model is uitgevoerd in het helderwit met Regatte blauwe kussens, wat de boot een mooie en frisse uitstraling geeft.

Lees meer
Sloepen & Tenders