Ons assortiment

TendR600 Grey

TendR600 Grey

Aanbieding
€ 32.400,-
Demo model uit 2022. De boot is vaarklaar met een 30PK (Adviesprijs: 37500.)

De TendR600 Grey biedt de mogelijkheid om rustig over het water te toeren en volop van het water te genieten. Of je nu kiest voor een romantisch avondje met je partner of een gezellige dag op het water met familie en vrienden. Het anker uit en met een sierlijke duik het water in, of genieten van een hapje en drankje. Elke keer dat je het water opgaat, creëer je onvergetelijke herinneringen. De TendR600 is een comfortabele, ruimtelijke boot met een unieke uitstraling ook op afstand direct herkenbaar is. Laat de TendR600 Grey je leiden naar tijdloze momenten van ontspanning en vreugde op het water.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Prins 475 Occasion

Prins 475 Occasion

Verkocht
€ 17.000,-
Occasion met 40PK buitenboord motor. Uit 2022

Deze occasion komt uit het jaar 2022, ze heeft gevaren met mensen die de liefde voor de watersport kennen. Er is voorzichtig mee gevaren en de boot is opvallend goed verzorgt, daardoor heeft deze mooie occasion nauwelijks gebruik sporen. Ben je opzoek naar een boot waar je heerlijk mee kan toeren of met de wind in de haren lekker het gas erop. Dit pareltje is zo goed als nieuw en je krijgt hem voor de prijs van een occasion. De boot is uitgerust met een 40PK die net als de boot het bouwjaar 2022 heeft. We hebben met de set proefgevaren en de motor een onderhoudsbeurt gegeven. Ze is vaarklaar, je kan er zo mee wegvaren!

Lees meer
Console boten
4 Family 530 Dark-Blue

4 Family 530 Dark-Blue

Op Vooraad
€ 17.760,-
Nieuwe boot met jong gebruikte motor, 10pk van een jaar oud.

De 4 Family 530 Dark-Blue, een ruime 5 meter lange sloep met een breedte 2.10, met meer dan genoeg ruimte en comfort voor het hele gezin. Het is een perfecte balans tussen kwaliteit en eenvoud dat komt tot uiting in het elegante ontwerp van deze 4 Family 530. De zwart-blauwe romp gecombineerd met een witte kuip voor een luxueuze uitstraling. Gecomplementeerd met de extra gewatteerde kussens die comfortabele tijd garanderen. De bakskisten zijn geplaatst onder de rondzit en de bestuurdersbank. Van een drankje tot aan zwemkleding, genoeg ruimte voor alle spullen die je graag meeneemt op een dagtocht.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Op Vooraad
€ 49.733,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK, antifouling, RVS pakket en boegschroef.

De Primeur 715 Tender biedt een ideale mix van degelijkheid in een sportief en klassiek jasje en je hebt de mogelijkheid om de boot naar wens aan te passen door diverse optionele RVS-pakketten, een scala aan kleur combinaties en allerlei accessoires. Alle primeurs, dus ook de 715 Tender ook staat garant voor een stabiele ligging en comfortabele koersvaste vaarervaring, bijna vanzelfsprekend wordt manoeuvreren in combinatie met de optionele boegschroef kinderspel. Met een 30 pk, kan je volop en vaarbewijsvrij van deze boot genieten, maar de Primeur 715 Tender kan de kracht van een 100 pk motor moeiteloos aan.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 710 Tender

Primeur 710 Tender

Geen
€ 33.999,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 710 Tender, met een lengte van 7.10 meter, kenmerkt zich door zijn sportieve uitstraling dankzij de gestroomlijnde romp zonder kabelaring. RVS-details zoals een stootlijst en boegstrip versterken het ontwerp. De ruime kuip biedt veel ruimte voor opvarenden. De motor in de bun combineert de voordelen van een buitenboordmotor met geluidsreductie. Geschikt voor 30 pk tot krachtige 100 pk motoren met snelheden tot 60 km/u. Met plek voor 8 opvarenden, is de boot ideaal voor dagtochten. Afmetingen: 7.10 m lengte, 2.5 m breedte, 1200 kg. Geen vaarbewijs nodig tot 30 pk. Samen onvergetelijke momenten maken!

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Geen
€ 46.765,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman, Luxe kussenpakket en zonnedek.

De Primeur 700 Sloep is één van de drie modellen in de Primeur 700 serie. De sloep is klassiek, Tender sportief en de lounge is uniek. De primeur 700 sloep heeft een wat klassiekere uitstraling met een ruime indeling dankzij de rechte spiegel. Alle modellen bieden stabiele en koersvaste vaareigenschappen, dankzij het speciale onderwaterschip voor snel varen. Standaard aangedreven door een 27PK Craftsman motor, kan deze worden opgewaardeerd tot 65 PK voor snelheden tot 40 km/u. Een optioneel zonnedek transformeert de zitplaatsen in een comfortabele lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Lounge

Primeur 700 Lounge

Geen
€ 47.795,-
Prijsvoorbeeld Vaarklaar met 27PK Craftsman.

De Primeur 700 Lounge is een unieke samensmelting van disign en comfort. Met behoud van vertrouwde uitstraling en vaar- eigenschappen van de Tender en Sloep, onderscheidt deze sloep zich met een uitklapbaar zonnedek aan de achterzijde van het schip. Ervaar stabiliteit en comfortabele koersvaste besturing. Geniet van mooie momenten. Met snelheden tot 50 km/u dankzij een krachtige 110 pk motor. (Standaard 27 pk inboard motor.) Ondanks dat ze iets korter is, biedt de Lounge veel ruimte. Heerlijk loungen op het achterdek en varen met een prachtig uniek design: De Primeur 700 Lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Tender

Primeur 700 Tender

Geen
€ 41.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman.

De Primeur 700 Tender is het sportieve model binnen de Primeur 700 serie, gekenmerkt door zijn eigentijdse design. Met een lengte van 6,95 meter en een breedte van 2,55 meter biedt deze boot ruimte en comfort. De stabiliteit op het water en koersvastheid zijn te danken aan het speciale onderwaterschip. Standaard uitgerust met een 27PK Craftsman motor, optioneel met een 65 PK voor snelheden tot ongeveer 30 km/u. Onder de zitplaatsen bevinden zich bakskisten, en een optioneel zonnedek verandert het zitgedeelte in een ontspannende lounge. Met deze specificaties is geen vaarbewijs nodig om de Primeur 700 Tender te besturen.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 620 Tender

Primeur 620 Tender

Geen
€ 29.900,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 620 Tender combineert klassieke schoonheid en stoere uitstraling. Het interieur biedt comfort en nodigt uit tot onvergetelijke momenten op het water met familie of vrienden. Het optionele zonnedek en overnachtingsmogelijkheid voegen avontuur toe. Met een 30 pk buitenboordmotor kun je rustig genieten, terwijl een krachtigere 60 pk motor snelheden tot 45 km/u mogelijk maakt. De boot biedt ruimte voor 7 personen. Waterdichte opbergvakken zorgen voor veilige bewaring van spullen. De Primeur 620 Tender nodigt uit tot ontspanning, avontuur en kostbare momenten op de Nederlandse waterwegen, geschikt voor rustige cruises of opwindende snelheden.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Op Vooraad
€ 36.233,-
Prijs voorbeeld, vaarklaar met 30 PK

De Primeur 615 Tender, ligt net als alle Primeur sloepen rustig en stabiel op het water en is daarbij comfortabel koersvast. In prestaties, comfort en uitstraling kennen de 620, 615 en de 610 grote gelijkenissen. De 615 onderscheidt zich door een naadloze kuipvloer en unieke opstaptreden bij het zwemplateau. De heerlijk hoge rugleuning biedt extra zitcomfort en de mogelijkheid om uit de wind een boek te lezen, een spel te spelen of genieten van de warme zonnestralen. Deze sloep is ideaal voor gezellige gezinsuitjes of romantische momenten met je partner, waar samenzijn centraal staan. Met een lengte van 6,15 meter, 2,40 meter breed en 750 kilo is de boot tot 30 PK vaarbewijsvrij.

Lees meer
Sloepen & Tenders