Ons assortiment

4Family 690 DeLuxe

4Family 690 DeLuxe

Nieuw
€34.780,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

4Family 690 DeLuxe, nieuwste model in het assortiment, biedt een betaalbare en ruime ervaring op het water voor de hele familie. Met een lengte van 6.76 meter en een breedte van 2.65 meter is deze boot geschikt voor vaarbewijsvrij varen met een 30 PK motor, uit te breiden tot maximaal 115 PK. De buitenboordmotor is handig geplaatst in de bun achterin, waardoor storend motorgeluid wordt geminimaliseerd. De ruime kuip met brede zittingen en hoge rugleuningen, samen met het luxe zonnedek, biedt comfort voor de bemanning. Ideaal voor ontspannen momenten op het water en verfrissende duiken dankzij het grote zwemplateau en optionele zwemtrap. Een veelzijdige boot voor onvergetelijke familie-avonturen.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Geen
€ 44.750,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 715 Tender biedt een ideale mix van degelijkheid in een sportief en klassiek jasje en je hebt de mogelijkheid om de boot naar wens aan te passen door diverse optionele RVS-pakketten, een scala aan kleur combinaties en allerlei accessoires. Alle primeurs, dus ook de 715 Tender ook staat garant voor een stabiele ligging en comfortabele koersvaste vaarervaring, bijna vanzelfsprekend wordt manoeuvreren in combinatie met de optionele boegschroef kinderspel. Met een 30 pk, kan je volop en vaarbewijsvrij van deze boot genieten, maar de Primeur 715 Tender kan de kracht van een 100 pk motor moeiteloos aan.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 710 Tender

Primeur 710 Tender

Geen
€ 33.999,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 710 Tender, met een lengte van 7.10 meter, kenmerkt zich door zijn sportieve uitstraling dankzij de gestroomlijnde romp zonder kabelaring. RVS-details zoals een stootlijst en boegstrip versterken het ontwerp. De ruime kuip biedt veel ruimte voor opvarenden. De motor in de bun combineert de voordelen van een buitenboordmotor met geluidsreductie. Geschikt voor 30 pk tot krachtige 100 pk motoren met snelheden tot 60 km/u. Met plek voor 8 opvarenden, is de boot ideaal voor dagtochten. Afmetingen: 7.10 m lengte, 2.5 m breedte, 1200 kg. Geen vaarbewijs nodig tot 30 pk. Samen onvergetelijke momenten maken!

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Geen
€ 46.765,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman, Luxe kussenpakket en zonnedek.

De Primeur 700 Sloep is één van de drie modellen in de Primeur 700 serie. De sloep is klassiek, Tender sportief en de lounge is uniek. De primeur 700 sloep heeft een wat klassiekere uitstraling met een ruime indeling dankzij de rechte spiegel. Alle modellen bieden stabiele en koersvaste vaareigenschappen, dankzij het speciale onderwaterschip voor snel varen. Standaard aangedreven door een 27PK Craftsman motor, kan deze worden opgewaardeerd tot 65 PK voor snelheden tot 40 km/u. Een optioneel zonnedek transformeert de zitplaatsen in een comfortabele lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Lounge

Primeur 700 Lounge

Geen
€ 47.795,-
Prijsvoorbeeld Vaarklaar met 27PK Craftsman.

De Primeur 700 Lounge is een unieke samensmelting van disign en comfort. Met behoud van vertrouwde uitstraling en vaar- eigenschappen van de Tender en Sloep, onderscheidt deze sloep zich met een uitklapbaar zonnedek aan de achterzijde van het schip. Ervaar stabiliteit en comfortabele koersvaste besturing. Geniet van mooie momenten. Met snelheden tot 50 km/u dankzij een krachtige 110 pk motor. (Standaard 27 pk inboard motor.) Ondanks dat ze iets korter is, biedt de Lounge veel ruimte. Heerlijk loungen op het achterdek en varen met een prachtig uniek design: De Primeur 700 Lounge.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 700 Tender

Primeur 700 Tender

Geen
€ 41.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 27pk Craftsman.

De Primeur 700 Tender is het sportieve model binnen de Primeur 700 serie, gekenmerkt door zijn eigentijdse design. Met een lengte van 6,95 meter en een breedte van 2,55 meter biedt deze boot ruimte en comfort. De stabiliteit op het water en koersvastheid zijn te danken aan het speciale onderwaterschip. Standaard uitgerust met een 27PK Craftsman motor, optioneel met een 65 PK voor snelheden tot ongeveer 30 km/u. Onder de zitplaatsen bevinden zich bakskisten, en een optioneel zonnedek verandert het zitgedeelte in een ontspannende lounge. Met deze specificaties is geen vaarbewijs nodig om de Primeur 700 Tender te besturen.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 620 Tender

Primeur 620 Tender

Geen
€ 38.900,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De Primeur 620 Tender combineert klassieke schoonheid en stoere uitstraling. Het interieur biedt comfort en nodigt uit tot onvergetelijke momenten op het water met familie of vrienden. Het optionele zonnedek en overnachtingsmogelijkheid voegen avontuur toe. Met een 30 pk buitenboordmotor kun je rustig genieten, terwijl een krachtigere 60 pk motor snelheden tot 45 km/u mogelijk maakt. De boot biedt ruimte voor 7 personen. Waterdichte opbergvakken zorgen voor veilige bewaring van spullen. De Primeur 620 Tender nodigt uit tot ontspanning, avontuur en kostbare momenten op de Nederlandse waterwegen, geschikt voor rustige cruises of opwindende snelheden.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Op Vooraad
€ 38.990,-
Prijs voorbeeld, vaarklaar met 30 PK

De Primeur 615 Tender, ligt net als alle Primeur sloepen rustig en stabiel op het water en is daarbij comfortabel koersvast. In prestaties, comfort en uitstraling kennen de 620, 615 en de 610 grote gelijkenissen. De 615 onderscheidt zich door een naadloze kuipvloer en unieke opstaptreden bij het zwemplateau. De heerlijk hoge rugleuning biedt extra zitcomfort en de mogelijkheid om uit de wind een boek te lezen, een spel te spelen of genieten van de warme zonnestralen. Deze sloep is ideaal voor gezellige gezinsuitjes of romantische momenten met je partner, waar samenzijn centraal staan. Met een lengte van 6,15 meter, 2,40 meter breed en 750 kilo is de boot tot 30 PK vaarbewijsvrij.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 610 Tender

Primeur 610 Tender

Geen
€ 34.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 30PK.

De populaire Primeur 610 tender. Een boot met karakter dat comfort, ruimte en onvergetelijke momenten biedt. Geschikt voor gezinsuitjes, tochtjes met vrienden en romantische momenten met je partner. Met 6.10m lengte en max. 45 km/u bij 60pk is hij wendbaar en snel, maar zelfs met 20pk is het volop genieten van de Nederlandse binnenwateren. De geïsoleerde bun herbergt de buitenboordmotor, terwijl ruime opbergruimte en opties als een koelkast nog meer comfort bieden. De Primeur 610 staat voor plezier en comfort en mooie momenten op het water.

Lees meer
Sloepen & Tenders
Primeur 570 Bun

Primeur 570 Bun

Op Vooraad
€ 27.690,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met 10PK.

De primeur 570 Bun biedt een ideale setting om met dierbaren te genieten van het water, de natuur en elkaars gezelschap. Of je nu met familie, vrienden of je geliefde onderweg bent, deze boot is perfect om te schitteren terwijl je koers zet naar een van de vele sfeervolle restaurantjes of beachclubs langs het water. Hier kun je samen genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Waar wacht je nog op? Bezoek ons en ontdek zelf of deze boot jouw ideale metgezel op het water is. Dit model is uitgevoerd in het helderwit met Regatte blauwe kussens, wat de boot een mooie en frisse uitstraling geeft.

Lees meer
Sloepen & Tenders
4 Family 530 Dark-Blue

4 Family 530 Dark-Blue

Op Vooraad
€ 17.760,-
Nieuwe boot met jong gebruikte motor, 10pk van een jaar oud.

De 4 Family 530 Dark-Blue, een ruime 5 meter lange sloep met een breedte 2.10, met meer dan genoeg ruimte en comfort voor het hele gezin. Het is een perfecte balans tussen kwaliteit en eenvoud dat komt tot uiting in het elegante ontwerp van deze 4 Family 530. De zwart-blauwe romp gecombineerd met een witte kuip voor een luxueuze uitstraling. Gecomplementeerd met de extra gewatteerde kussens die comfortabele tijd garanderen. De bakskisten zijn geplaatst onder de rondzit en de bestuurdersbank. Van een drankje tot aan zwemkleding, genoeg ruimte voor alle spullen die je graag meeneemt op een dagtocht.

Lees meer
Sloepen & Tenders
4-Family 495 Deluxe

4-Family 495 Deluxe

Geen
€ 14.900,-
Prijsvoorbeeld met een 10PK.

Family 495 Deluxe is een mooie betaalbare sloep. Samen de Nederlandse wateren verkennen, samen genieten van de mooiste zonsondergang van het jaar. Samen over het water naar je favoriete restaurant varen. Of je gooit het anker uit, met het kabbelende water op de achtergrond een boekje lezen, gezellig wat kletsen. Echt even samen!

Lees meer
Sloepen & Tenders
Prins 625 Sundeck

Prins 625 Sundeck

Geen
€ 47.169,-
Prijsvoorbeeld met 140 PK

Ga met familie en vrienden het water op, omgeef jezelf met natuur en water, en beleef avonturen met waterski’s en wakeboards terwijl je je eigen grenzen verlegt. Na een sportieve dag op het water, gooi het anker uit en geniet van rust, lekker eten en elkaars gezelschap. De Prins 625 Sundeck is de perfecte metgezel voor deze avonturen, met voldoende ruimte voor watersportuitrusting en een comfortabele cabine om te ontspannen. Of je nu kiest voor een ontspannen dag of meer actie zoekt, deze boot biedt alles voor een geweldige tijd op het water. Geniet van de natuur, sportieve en ontspannen moment!

Lees meer
Console boten
Prins 580 Sundeck

Prins 580 Sundeck

Geen
€ 32.400,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met teaklook vloer, navigatie verlichting, kussenpakket en 30PK

De Prins 580 Sundeck is een opmerkelijke boot met een royaal zonnedek voor drie personen aan de voorzijde en een luxe schuifdeur naar een comfortabele slaapplaats voor twee personen in de console. Standaard uitgerust met één stoel en achterbank biedt de boot plaats aan vijf personen, uitbreidbaar met extra stoelen en een uitneembare tafel. De 580 Sundeck biedt indrukwekkende stabiliteit op het water en snijdt soepel door de golven. Een veelzijdige en luxe ervaring, deze boot belichaamt vrijheid, comfort en plezier op het water.

Lees meer
Console boten
Prins 555 Open

Prins 555 Open

Geen
€ 28.900,-
Prijsvoorbeeld met teaklook vloer, dekzeil, navigatie verlichting, slot en 30PK

De Prins 555, een eigentijdse consoleboot, biedt een veelzijdige ervaring voor waterliefhebbers. Met een royaal ontworpen rondzit, liters opbergruimte en een functionele stuurconsole met toiletvoorziening, combineert deze boot comfort met doordacht design. Zeven royale zitplaatsen maken het ideaal voor gezinsuitjes. De Prins 555 belooft topklasse vaareigenschappen, waardoor het geschikt is voor diverse activiteiten, van ontspannen toeren tot opwindend waterskiën. Kortom, deze consoleboot staat garant voor onvergetelijke momenten op het water.

Lees meer
Console boten
Prins 500 Open

Prins 500 Open

Geen
€ 26.400,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met teaklook vloer, navigatie verlichting, kussenpakket en 30PK

Of je nu kiest voor de wendbaarheid van de Prins 480 Open of de grotere en luxere Prins 500 Open, beide modellen beloven een op maat gemaakte ervaring voor elke watersportliefhebber. Met hun tijdloze ontwerpen, innovatieve functionaliteiten en bewezen prestaties blijven deze Prins-boten hun reputatie als betrouwbare metgezellen op het water waarmaken.

Lees meer
Console boten
Prins 480 Open

Prins 480 Open

Geen
€ 24.600,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met dekzeil, teaklook vloer, navigatie verlichting, navigatie verlichting en een 30PK.

De Prins 480 Open, een veelgeprezen trailerbare boot, combineert functionaliteit en plezier op het water. Met overvloedige opbergruimte, geschikt voor waterski’s of een chemisch toilet, biedt deze bestseller veelzijdigheid voor diverse watersportavonturen. Het afsluitbare klapdeurtje zorgt voor eenvoudige toegang tot de console. Of je nu kiest voor een kleine motor voor toervaren of een krachtige motor voor wakeboarden met het gezin, de boot past zich aan aan jouw behoeften. Stabiliteit in het water, een ruime indeling met een grote rondzit en comfortabele bank maken de Prins 480 Open ideaal voor gezinnen en watersportliefhebbers.

Lees meer
Console boten
Prins 475 Black edition

Prins 475 Black edition

Op Vooraad
€ 26.194,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met o.a. kussenpakket, flexiteak kuipvloer, zonnedek pakket en 30PK.

Prins 475 Black-Edition. Door een combinatie van gedurfde kleuren heeft deze boot een prachtig en stoer uiterlijk. Dit model uit de Prins Console serie combineert comfort, functionaliteit en prestaties. Of je nu avontuurlijke watersporten wilt beoefenen, ontspannen wilt cruisen of quality time met vrienden en familie zoekt, de Prins 475 Open Black Edition heeft het. Met zijn compacte formaat is de Prins 475 Open Black Edition gemakkelijk te traileren. Je hebt geen vaarbewijs nodig tot 20 pk. Kortom, deze boot biedt ruimte, prestaties en comfort en is de perfecte metgezel voor avonturen op het water. Stap aan boord en ontdek de Prins 475 Open Black Edition vandaag nog!

Lees meer
Console boten
Prins 475 White

Prins 475 White

Op Vooraad
€25.300,-
Prijsvoorbeeld vaarklaar met Kussenpakket, vloer teakhout kleur, zonnedek pakket en 30PK.

Prins 475 White is met antracieten kussens en RVS accessoires een mooie boot om te zien en is een prachtige boot om mee te varen. Neem je vrienden of familie mee naar één van de vele restaurants aan het water. Lekker een stuk varen, gezellig wat eten en samen op het water genieten van de ondergaande zon op de weg terug.

Lees meer
Console boten
Talamex S-Line 380

Talamex S-Line 380

Op Vooraad
€ 14.390,-
Vaarklaar met 30PK Honda motor

De Talamex S-Line 380 heerlijke RIB om te zien, een heerlijke RIB om mee te varen. Met allerlei handige features zoals een ankerrol op de neus van de boot, want na een sportieve tocht gooi je het anker uit. Samen een lunch, boekje lezen of met een sierlijke sprong het verkoelende water in.

Lees meer
Rubberboten
Nimarine MX 410 Antraciet RIB

Nimarine MX 410 Antraciet RIB

Op Vooraad
€15.390,-
Compleet & Vaarklaar met Suzuki 40PK

Met recht een ideale bijboot of gewoon lekker het water op tijdens je vakantie. Van de Muritz in Duitsland tot aan het Lago di Garda in Italie de Nimarine MX410 kan makkelijk mee op de trailer en daarmee ligt heel Europa aan je voeten. 

Lees meer
Rubberboten
Talamex Silverline 350 met console

Talamex Silverline 350 met console

Op Vooraad
€ 10.879,-
Vaarklaar met 20PK motor

Talamex Silverline 350 met console is een lichtgewicht RIB. Makkelijk te besturen, met een 20pk razendsnel. Door de stabiele ligging van de boot voel je één met het water en de natuur. Ideaal voor dagtochten en als bijboot. Ook geschikt als rescue-boot.

Lees meer
Rubberboten