TendR 23
vanaf € 29.950,-

De TendR 23 Outboard is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte, is praktisch ingedeeld en heeft een stoer, robuust maar degelijk uiterlijk. De gehele ruimte van de boot, vanaf de motorbun tot de punt, wordt benut. Voorin de TendR 23 is een ruime rondzit die eenvoudig omgebouwd kan worden tot één groot zonnedek. En dankzij de stuurpositie achter in de sloep biedt deze TendR een uitstekend overzicht.

Door deze praktische lay-out biedt de boot volop ruimte voor ontspanning, beweging en opberging. Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de romp bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. De sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht als een vaart op hogere snelheid. Een perfecte sloep voor een middagje op het water met het hele gezin. De boot is vaarklaar en direct uit voorraad leverbaar!

Technische data

Type TendR 23
Lengte 7 meter
Breedte 2,55 meter
Diepgang 0,60 meter
Doorvaarhoogte 1,25 meter
Gewicht 1.200 kg
Aantal personen 7
CE-certificate C, kustwater
Motorisering Max. 100 pk
Maximale snelheid Ca. 50 km/h

Om het maximale uit de sloep te halen is een betrouwbare maar krachtige motor belangrijk. Bij Hermus Watersport kiezen wij daarom voor de Suzuki High Performance motor van € 8.799,-. Deze motor is naast krachtig en betrouwbaar ook bijzonder zuinig, zelfs de zuinigste in zijn klasse. En dankzij het Suzuki Lean Burn systeem is hij extra geïsoleerd en stil. Een perfecte motor voor een rustig dag op het water of voor een dagje waterskiën.

 

Model DF70ATL
Bediening Afstand
Gewicht 156 kg
Staart Kort
Trim/Tilt Hydraulisch

Bij Hermus Watersport maken wij uw vaartuig ook vaarklaar. Hierdoor kunt u meteen genieten van uw sloep op het water. Het vaarklaar pakket kost € 1645,- en bestaat uit de volgende uitrusting:

Accu Besturingskabel
Accubak 2 accuklemmen
Hoofd-
schakelaar
2 C2 kabels
Besturing-
systeem
Stuurwiel van 60 cm

Een Tank hoort er ook bij en dit kunnen onze monteurs zeer vakkundig voor u plaatsen. Voor de tankset betaald u € 890,-. Deze bestaat uit:

Tank 4 vulslang
4 motorslang Vul set tulles
Dekvuldop

Wilt u helemaal voorbereid zijn op uw eerste rondvaart? Kies dan voor ons starterspakket. Deze kost € 185,- en bestaat uit:

4 fenders Landvasten
(2x 5m, 1x 8m)
Anker Ankerlijn

Naast dit alles bieden wij ook nog extra uitrusting aan. Hieronder een korte lijst met producten inclusief de kosten:

 

Schakelpaneel € 80,-
Scheepshoorn € 95,-
Bunkussen € 300,-
Buiskap / Dekzeil € 2.995,-
Motorslot met kabel € 215,-
USB & 12 volt lader € 80,-
Bluetooth radio € 695,-
Smartphone loading dock € 320,-
Bimini drieboogs € 750,-
Ruddersafe € 250,-
Navigatie verlichting € 350,-
Veiligheidspakket € 145,-
Bilgepompset € 180,-
Boottrailer € 4.990,-

    Emiel Hermus

    Vragen?

    Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

    Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
    E-mailwatersport@hermus.eu