Talamex S-Line 380
vanaf € 7.400,-

Onbezorgd genieten van luxe en comfort in een boot van de allerhoogste kwaliteit? Dan is de Talamex S-Line 380 de boot die je zoekt! De Talamex S-Line boten zijn ontwikkeld voor allround gebruik en door de premium aluminium Rib zeer wendbaar, snel én handelbaar.

Naast deze zeer goede vaareigenschappen verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot zeer gemakkelijk. Op de boeg bevindt zich een boegstep met ankerbevestiging welke het in en uitstappen en ankeren vereenvoudigen. De speciale poedercoating zorgt voor een hoog kwalitatieve uitstraling en maakt de romp nagenoeg onderhoudsvrij. De boot is vaarklaar en direct uit voorraad leverbaar!

Technische data

Type Talamex S-Line 380
Lengte 3,80 meter
Breedte 1,85 meter
Gewicht 143 kg
Aantal personen 6
Motorisering Max. 30 pk

Om het maximale uit de sloep te halen is een betrouwbare maar krachtige motor belangrijk. Bij Hermus Watersport kiezen wij daarom voor de Suzuki motor van €5.799,-. De nieuwe DF30A modellen zijn de meeste moderne en lichtste buitenboordmotoren in hun klasse.

Deze motoren zijn voorzien van hoogwaardige 4-takt technieken, zoals een elektronische ontsteking, een nieuw lichtgewicht elektrisch brandstofinjectiesysteem en het Suzuki “Lean Burn Control System”.

 

Model DF30ATL
Bediening Knuppel/Afstand
Gewicht 63 kg
Staart Lang

Bij Hermus Watersport maken wij uw vaartuig ook vaarklaar. Hierdoor kunt u meteen genieten van uw boot op het water. Het vaarklaar pakket kost €850,- en bestaat uit de volgende uitrusting: 

Accu 2 C2 kabels
Accubak 2 accuklemmen
Hoofd-
schakelaar
Besturingssysteem
Stuurkabel

Wilt u helemaal voorbereid zijn op uw eerste rondvaart? Kies dan voor ons starterspakket. Dit kost € 185,-.

2 fenders Landvasten
(2x 5m, 1x 8m)
Anker Ankerlijn

Naast dit alles bieden wij ook nog extra uitrusting aan. Hieronder een korte lijst met producten inclusief de kosten:

 

Motorslot € 117,50
USB & 12 volt lader € 80,-
Brandblusser € 89,-
Bimini drieboog € 500,-

    Emiel Hermus

    Vragen?

    Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

    Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
    E-mailwatersport@hermus.eu