sponsoring 

HERMUS WATERSPORT sponsoring

SPONSORING

Hermus Watersport steunt mensen en verenigingen die veel liefde steken in watersport. Vooral projecten, evenementen en verenigingen die zich 100% vrijwillig inzetten voor de watersport kunnen op Steun rekenen van Hermus Watersport.

 • Reddingsbrigade Roermond werkt met een grote groep vrijwilligers aan veiligheid op Roermondse Maasplassen. Ze assisteren bij noodweer, slepen boten met motorpech en kunnen te water geraakte bezittingen op duiken, zoals; sleutels en horloges.
 • Waterscouting Beatrix ( 24uur zeil Marathon ). Om de materialen van de schepen weer in orde te krijgen organiseerde Waterscouting Beatrix een 24 uurs zeilmarathon. Met het ingezamelde geld, konden ze hun
  “Lely-Vletten” voorzien van nieuw staand en lopend want. (verstaging, blokken, karabijnhaken en lijnen).

  Het nieuwe groeicertificaat* voor Kinder Reddingsvesten: Reddingsvesten zijn niet goedkoop en kinderen groeien snel. Om je in de kosten te helpen neemt Hermus Watersport gebruikte reddingsvesten retour. Daarvoor krijg je 20 euro korting op een groter reddingsvest. Veiligheid op het water… ook dat is Liefde voor watersport! Zeker met kinderen.

  Klik hier en neem contact met ons op.

  Hermus watersport

  Hatenboer 54, 6041TN, Roermond
  +31475337112
  watersport@hermus.eu