COLUMNS 

 HERMUS jachthaven SAILING LA VAGEBONDE

Sailing La Vagebonde

Zet koers naar het mooiste eiland ter wereld, een paar dagen relaxen, wat speervissen, wat fruit zoeken op een onbewoonde eiland. En weer verder, dit keer naar New-York. Nee geen droom… dit is het leven van Riley en Elayna met hun ‘La Vagebonde’.  Het stel zeilt de wereld rond en  hebben bijna 90.000 zeemijlen in het logboek staan.  

Ik ben betovert door hun verhalen, van zwemmen tussen  haaien tot aan unieke ervaringen met  ‘locals’ op een afgelegen eiland. Geweldig! Zou jij het kunnen? Het is een prachtige manier van leven, tegelijk hard werken met de nodige uitdagingen. Storm, averij, piraten, altijd op je zelf aangewezen zijn. Toch echt anders dan een paar weken zomervakantie. 

Elayna`s grootste project is het maken van video`s. Ze begon ermee voor familie en vrienden. Inmiddels uitgegroeid tot een Youtube kanaal met bijna 1.2 miljoen volgers. Niet voor het geld, grote  sponsoren krijgen keer op keer ‘NEE’ te horen. Zo behouden ze de vrijheid om te gaan en staan waar het hen uitkomt. Het Youtube kanaal, merchandise en een crowdfunding platform bied ze voldoende om van rond te komen.

https://www.youtube.com/channel/UCZdQjaSoLjIzFnWsDQOv4ww

Veel plezier op het water.

Groetjes,

Emiel.

 

Hermus watersport

Hatenboer 54, 6041TN, Roermond
+31475337112
watersport@hermus.eu