Prins Consoleboot 625 Sundeck
vanaf € 25.495,-

Prins staat voor moderne, sportieve consoleboten van hoge kwaliteit. Stuk voor stuk voldoen de verschillende modellen van Prins hieraan. Maar neem je alleen genoegen met de Prins op het witte paard? Dan ga je voor de Prins 625 Sundeck. De boot is breder, stabieler, sneller, heeft meer luxe, een verbeterde ergonomie, kent meer ruimte aan boord en heeft meer vernuft dan al zijn voorgangers en is daarmee klaargestoomd voor de toekomst.

De boot heeft over de gehele lengte extra veel ruimte en doordat de console symmetrisch in het midden is geplaatst kan er langs beide zijdes naar voren gelopen worden. Voor op de boeg is een ruim zonnedek gecreëerd op het dak van de cabine. Achterin de boot zijn over bijna de gehele breedte een tweetal banken geplaatst waardoor er nog meer zitplekken zijn. De ruimte in de cabine in efficiënt ingedeeld waardoor er naast voldoende opbergruimte ook plek is voor een (chemische) toilet en een slaapplaats.

De Prins 625 Sundeck biedt zeer veel gebruiksmogelijkheden en bezit een uitstekende bouwkwaliteit. De vaareigenschappen zijn daarbij onovertroffen. De boot is vaarklaar en direct uit voorraad leverbaar!

Technische data

Type 625 Sundeck
Lengte 6,20 meter
Breedte 2,50 meter
Diepgang 0,40 meter
Doorvaarhoogte 1,60 meter
Gewicht 900 kg
Aantal personen 10
CE-certificate C, kustwater
Motorisering Max. 200 pk
Maximale snelheid Ca. 75 km/h

Om het maximale uit de boot te halen is een betrouwbare maar krachtige motor belangrijk. Bij Hermus Watersport kiezen wij daarom voor de Suzuki High Performance motor van €11,499,-. Deze motor is naast krachtig en betrouwbaar ook bijzonder zuinig, zelfs de zuinigste in zijn klasse. En dankzij het Suzuki Lean Burn systeem is hij extra geïsoleerd en stil. Een perfecte motor voor een rustig dag op het water of voor een dagje waterskiën 

En dankzij het Suzuki Lean Burn systeem is hij extra geïsoleerd en stil. Een perfecte motor voor een rustig dag op het water of voor een dagje waterskiën.

 

Model DF90ATL
Bediening Afstand
Gewicht 156 kg
Staart Lang
Trim/Tilt Hydraulisch

Bij Hermus Watersport maken wij uw vaartuig ook vaarklaar. Hierdoor kunt u meteen genieten van uw boot op het water. Het vaarklaar pakket kost €1200,- en bestaat uit de volgende uitrusting: 

Accu Besturingskabel
Accubak 2 accuklemmen
Hoofd-
schakelaar
2 C2 kabels
Besturing-
systeem

Wilt u helemaal voorbereid zijn op uw eerste rondvaart? Kies dan voor ons starterspakket. Deze kost € 185,- en bestaat uit:

4 fenders Landvasten
(2x 6m, 1x 10m)
Anker Ankerlijn

Naast dit alles bieden wij ook nog extra uitrusting aan. Hieronder een korte lijst met producten inclusief de kosten:

Schakelpaneel € 80,-
Scheepshoorn € 175,-
Motorslot met kabel € 215,-
USB & 12 volt lader €80,-
Bluetooth radio € 695,-
Smartphone loading dock € 320,-
Bimini drieboogs € 500,-
Navigatie verlichting € 350,-
Veiligheidspakket € 145,-
Bilgepompset € 180,-

 

    Emiel Hermus

    Vragen?

    Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

    Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
    E-mailwatersport@hermus.eu