Prins 625 Sundeck

Breder, stabieler, sneller, luxueuzer, ergonomisch verbeterd en met meer comfort, biedt de Prins 625 Sundeck een vernieuwde visie op de toekomst van watersport. De breedte van de boot is met 20 cm toegenomen, wat misschien bescheiden lijkt, maar over de volledige lengte zorgt dit voor aanzienlijk meer ruimte. Het stuurconsole bevindt zich symmetrisch in het midden, waardoor je aan beide zijden gemakkelijk naar voren kunt lopen. Voor het console is een zonnedek gecreëerd op het dak van de cabine.

Achterin de boot zijn aan stuurboordzijde twee banken geplaatst die bijna de volledige breedte van de achterkant beslaan. De stuurstoel heeft een opklapbare zitting, waardoor staan achter het stuur gemakkelijk en comfortabel is. Naast de stuurpost bevindt zich de toegang tot de cabine. Onderdeks is de ruimte efficiënt benut, met een compartiment in het midden dat plaats biedt aan een (chemisch) toilet. De boot kan worden uitgerust met een maximaal vermogen van 200 pk, maar zelfs met een 140 pk motor kan de boot al snelheden tot 75 km/u bereiken. De Prins 625 Sundeck biedt talloze gebruiksmogelijkheden en is gebouwd met een uitstekende kwaliteit. De vaareigenschappen van deze boot zijn een heerlijke ervaring.

Ga met je familie of vrienden het water op! Geniet van de natuur, het water, neem je waterski`s en wakeboard mee om het avontuur op te zoeken en je eigen grenzen te verleggen. Na een heerlijke sportieve vaart kun je voor anker gaan om te genieten van rust, een lekker hapje of drankje en elkaars gezelschap. De Prins 625 Sundeck is de ideale metgezel voor deze avonturen, met voldoende ruimte voor het opbergen van watersportuitrusting en een comfortabele cabine om even op adem te komen. Of je nu kiest voor een ontspannen dag op het water of wat meer actie zoekt, deze boot heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd op het water.

Het ontwerp van de boot is niet alleen functioneel maar ook stijlvol, met moderne lijnen en hoogwaardige afwerkingen. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het ruime zonnedek op het dak van de cabine nodigt uit tot ontspannen in de zon, terwijl de comfortabele zitbanken achterin de boot perfect zijn voor het bewonderen van de prachtige natuurlijke omgeving. Of je nu met je gezin, vrienden of geliefde aan boord bent, de Prins 625 Sundeck biedt een onvergetelijke ervaring op het water. Dus ga eropuit, verleg je grenzen, en creëer kostbare herinneringen op dit indrukwekkende vaartuig.

Bekijk ons volledige assortiment en ontdek welke boot het best bij je past!

 

 

  € 47.169,-
  Prijsvoorbeeld met 140 PK
  Emiel Hermus

  Vragen?

  Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

  Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
  E-mailwatersport@hermus.eu