Prins 500 Open

De Prins 500 Open een verbetering op de al indrukwekkende Prins 480 Open, het zijn geweldige trailerbare boten. De Prins 500, als langdurige bestseller, staat bekend om zijn doordachte ontwerp en veelzijdige functionaliteit. De console biedt overvloedige opbergruimte, geschikt voor waterski’s of een chemisch toilet, waardoor de boot meer is dan slechts een vaartuig. Het afsluitbare klapdeurtje geeft gemakkelijk toegang tot deze ruimte, waardoor het organiseren van uitrusting een gestroomlijnde ervaring wordt.

De keuze tussen een kleine motor voor rustig toervaren of een krachtige motor voor opwindend wakeboarden met het gezin maakt de Prins 480 Open aanpasbaar aan diverse watersportavonturen. De stabiliteit in het water en de ruime indeling, met een grote rondzit in de boeg en een comfortabele bank achterin voor twee personen, maken deze boot ideaal voor gezinnen en enthousiaste watersportliefhebbers.

De Prins 500, als grootste broer van de Prins 480, voegt een extra dimensie toe aan deze ervaring. Met een indrukwekkende ruimtelijke indeling biedt het een groot console met plaats voor een draagbaar toilet. De rondzit in de boeg kan eenvoudig worden omgebouwd tot een zonnedek, terwijl de brede achterbank voor de bestuurder een extra niveau van comfort en luxe biedt. Standaard zeer compleet uitgerust en scherp geprijsd, onderscheidt de Prins 500 Open zich als een krachtige en veelzijdige metgezel voor iedereen die op zoek is naar plezier op het water.

Of je nu kiest voor de wendbaarheid van de Prins 480 Open of de grotere en luxere Prins 500 Open, beide modellen beloven een op maat gemaakte ervaring voor elke watersportliefhebber. Met hun tijdloze ontwerpen, innovatieve functionaliteiten en bewezen prestaties blijven deze Prins-boten hun reputatie als betrouwbare metgezellen op het water waarmaken.

Bekijk het gehele assortiment in de jachthaven, kijk hier voor adres en openingstijden.

 • Lengte5 mtr
 • Breedte2.15 mtr
 • Diepgang0.4 mtr
 • Doorvaarhoogte1.55 mtr
 • Gewicht500 kg
 • Aantal personen6

  € 26.400,-
  Prijsvoorbeeld vaarklaar met teaklook vloer, navigatie verlichting, kussenpakket en 30PK
  Emiel Hermus

  Vragen?

  Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

  Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
  E-mailwatersport@hermus.eu