Prins 480 Open

De Prins 480 Open staat bekend als een trailerbare boot met veelzijdige eigenschappen, ontworpen om zowel praktisch als plezierig te zijn op het water. Met overvloedige opbergruimte in de console biedt deze boot niet alleen ruimte voor je essentiële uitrusting, maar is het ook geschikt voor het opbergen van waterski’s of zelfs een draagbaar toilet, waardoor het een functionele metgezel is voor diverse watersportavonturen.

Het afsluitbare klapdeurtje maakt gemakkelijke toegang mogelijk tot deze bergruimte, waardoor het organiseren van je benodigdheden een eenvoudige taak wordt. Of je nu kiest voor een kleine motor voor rustig toervaren of een krachtige motor voor opwindend wakeboarden met het hele gezin, de Prins 480 Open past zich aan aan jouw behoeften en voorkeuren.

Deze bestseller geniet al jaren van populariteit, en dat is niet zonder reden. De boot heeft uitstekende eigenschappen die zorgen voor stabiliteit in het water, wat bijdraagt aan een comfortabele en veilige ervaring voor alle opvarenden. De ruime indeling is opmerkelijk voor een boot van deze omvang, met een grote rondzit in de boeg en een comfortabele bank achterin voor twee personen.

Of je nu geniet van een ontspannen dagtocht of adrenaline zoekt tijdens het wakeboarden, de Prins 480 Open biedt veelzijdigheid voor allerlei watersportactiviteiten. De combinatie van functionaliteit, ruimte en prestaties maakt deze boot een ideale keuze voor gezinnen en enthousiaste watersportliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun avonturen op het water. Met zijn tijdloze ontwerp en bewezen prestaties blijft de Prins 480 Open een favoriet in de wereld van trailerbare boten.

Bekijk het hele assortiment in onze jachthaven. klik hier voor openingstijden

 • Lengte4.75 mtr
 • Breedte2.05 mtr
 • Diepgang0.4 mtr
 • Doorvaarhoogte1.5 mtr
 • Gewicht425 kg
 • Aantal personen5
 • CE-certificatieC
 • Motorisering90 pk
 • Maximale snelheidCa. 60 km/h

  € 24.600,-
  Prijsvoorbeeld vaarklaar met dekzeil, teaklook vloer, navigatie verlichting, navigatie verlichting en een 30PK.
  Emiel Hermus

  Vragen?

  Bent u helemaal overdonderd door onze boten en zit u nu met enkele vragen? Neem snel contact op met Emiel. Hij helpt u graag verder.

  Telefoon: +31 (0) 475 33 71 12
  E-mailwatersport@hermus.eu